• Fietsregeling
  • Schoolspullen
  • Schoolreis
  • Computer

Over de Stichting Kei Rijswijk


Kei Rijswijk helpt Rijswijkse kinderen van 0 t/m 17 jaar binnen gezinnen met een minimuminkomen. Dit doen we door een bijdrage te leveren aan educatieve, sociale, sport- en cultuuractiviteiten.

Alle kinderen in Rijswijk krijgen zo dezelfde kansen. Want ieder kind, samen met leeftijdgenoten, doet mee met onze maatschappij.

Waarvoor kan je bij ons terecht? Bij Kei Rijswijk kan je diverse regelingen aanvragen: de schoolspullenpas, de computerregeling, de schoolreisregeling, de fietsregeling en de december regeling. Met deze regelingen maken kinderen aanspraak op materiële ondersteuning van en bij belangrijke (school)activiteiten.

Kei Rijswijk krijgt hulp van de Gemeente Rijswijk en werkt samen met diverse partners waaronder; Centrum voor Jeugd en Gezin, Welzijn Rijswijk, Trias, Bibliotheek aan de Vliet, alle Rijswijkse basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs.

“Samen bouwen aan de toekomst van Rijswijkse kinderen.“

Wat is er voor jou veranderd?

Simpel. Het is allemaal duidelijker en makkelijker geworden. Door de oprichting van Stichting Kei Rijswijk doe je aanvragen voor de regelingen op één plek. Deze website. Voorheen moest je hiervoor naar de verschillende instanties van de Gemeente Rijswijk.

KEI Rijswijk

Samen bouwen aan de toekomst van Rijswijkse kinderen!

Contact

Heb je nog vragen? We helpen je graag! Neem gerust contact op.

Logo KEI Rijswijk

logo KEI Rijswijk