• Fiets
  • Schoolspullen
  • Schoolreis
  • Computer

Anbi en donaties

KEI Rijswijk is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen en donaties die aan KEI Rijswijk worden gedaan aftrekbaar zijn van de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Voor meer info over de ANBI-status download het jaarplan van KEI Rijswijk. Ook hoeven wij geen schenk- of erfbelasting te betalen over de giften die we ontvangen. Iedere schenking komt zo in z’n geheel ten goede aan het doel van de stichting.

Donaties Laptops

Bij deze wil stichting KEI Rijswijk de Rotary Ypenburg bedanken voor een geweldige donatie van 5000,- euro! Door deze donatie heeft de Rotary Ypenburg niet alleen de kinderen op dit moment geholpen om de gewenste ondersteuning te krijgen maar helpt het ook kinderen in de toekomst!  Wie we zijn en wat we er mee gaan doen kunt u hieronder lezen!  

KEI Rijswijk zet zich in voor kinderen uit gezinnen welke in het bezit zijn van een ooievaarspas, oftewel gezinnen die het op financieel vlak niet breed hebben. 

In deze tijden van o.a. het thuisonderwijs zijn leerlingen afhankelijk van zaken als een laptop om goed onderwijs te volgen. Daar waar de school een stuk kan ondersteunen in het uitlenen van laptops voor de leerlingen zijn hier helaas niet alle kinderen mee geholpen omdat er simpelweg niet voldoende apparaten zijn voor alle kinderen in Rijswijk. Vanuit KEI Rijswijk hebben we de computerregeling voor kinderen van 10 tm 13 jaar maar er zijn ook kinderen die hier buiten vallen omdat ze jonger/ouder zijn of omdat ze niet in het bezit zijn van een ooievaarspas maar de ouders wel bijv. een toekenning hebben van de voedselbank.  

Ook voor deze kinderen zet KEI Rijswijk zich in door de ouders van deze kinderen de mogelijkheid te bieden van het lenen van een laptop van KEI Rijswijk. Tijdens de eerste lockdown hebben we dit ook mogen doen en we zien dat de behoefte aan ondersteuning alleen maar is toegenomen. Om de behoefte op te kunnen vangen is het streven meer laptops aan te schaffen om aan de vraag te kunnen voldoen.   

Vanuit de Rotary Ypenburg kwam het geweldige nieuws dat zij wederom willen bijdragen aan de aanschaf van laptops! En niet zomaar een bijdragen, ze ondersteunen het project met een bedrag waardoor wij meerdere kinderen op korte en lange termijn kunnen helpen. Van deze geweldige donatie kunnen we 8 laptops kopen en daarbij ook de laptops klaarmaken voor gebruik en weer op laten schonen zodra de leen periode voorbij is waarna ze opnieuw uitgeleend kunnen worden! Deze nieuwe laptops zorgen er ook voor dat de “uitleenpool” ververst kan worden en een aantal laptops kunnen worden vervangen.

Namens de kinderen, de ouders, het bestuur en de consulent; Onwijs bedankt!  

Donatie Diaconie Rijswijk

Stichting Kei Rijswijk bedankt de Diaconie van Rijswijk voor de donatie die zij gedaan hebben. Deze financiële ondersteuning is meer dan welkom en zal worden ingezet inzetten voor de kinderen in Rijswijk die deze bijdrage het hardst nodig hebben. Ieder kind heeft recht op de zelfde kansen, hier draag KEI Rijswijk graag zijn steentje aan bij! Wilt u ook een steentje bijdrage d.m.v. een donatie? Neem dan contact op met onze consulent via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KEI Rijswijk

Samen bouwen aan de toekomst van Rijswijkse kinderen!

Contact

Heb je nog vragen? We helpen je graag! Neem gerust contact op.

Logo KEI Rijswijk

logo KEI Rijswijk