• Schoolspullen
  • Fiets
  • Computer
  • Schoolreis

Donaties Laptops

Bij deze wil stichting KEI Rijswijk de Rotary Ypenburg bedanken voor een geweldige donatie van 5000,- euro! Door deze donatie heeft de Rotary Ypenburg niet alleen de kinderen op dit moment geholpen om de gewenste ondersteuning te krijgen maar helpt het ook kinderen in de toekomst!  Wie we zijn en wat we er mee gaan doen kunt u hieronder lezen!  

KEI Rijswijk zet zich in voor kinderen uit gezinnen welke in het bezit zijn van een ooievaarspas, oftewel gezinnen die het op financieel vlak niet breed hebben. 

In deze tijden van o.a. het thuisonderwijs zijn leerlingen afhankelijk van zaken als een laptop om goed onderwijs te volgen. Daar waar de school een stuk kan ondersteunen in het uitlenen van laptops voor de leerlingen zijn hier helaas niet alle kinderen mee geholpen omdat er simpelweg niet voldoende apparaten zijn voor alle kinderen in Rijswijk. Vanuit KEI Rijswijk hebben we de computerregeling voor kinderen van 10 tm 13 jaar maar er zijn ook kinderen die hier buiten vallen omdat ze jonger/ouder zijn of omdat ze niet in het bezit zijn van een ooievaarspas maar de ouders wel bijv. een toekenning hebben van de voedselbank.  

Ook voor deze kinderen zet KEI Rijswijk zich in door de ouders van deze kinderen de mogelijkheid te bieden van het lenen van een laptop van KEI Rijswijk. Tijdens de eerste lockdown hebben we dit ook mogen doen en we zien dat de behoefte aan ondersteuning alleen maar is toegenomen. Om de behoefte op te kunnen vangen is het streven meer laptops aan te schaffen om aan de vraag te kunnen voldoen.   

Vanuit de Rotary Ypenburg kwam het geweldige nieuws dat zij wederom willen bijdragen aan de aanschaf van laptops! En niet zomaar een bijdragen, ze ondersteunen het project met een bedrag waardoor wij meerdere kinderen op korte en lange termijn kunnen helpen. Van deze geweldige donatie kunnen we 8 laptops kopen en daarbij ook de laptops klaarmaken voor gebruik en weer op laten schonen zodra de leen periode voorbij is waarna ze opnieuw uitgeleend kunnen worden! Deze nieuwe laptops zorgen er ook voor dat de “uitleenpool” ververst kan worden en een aantal laptops kunnen worden vervangen.

Namens de kinderen, de ouders, het bestuur en de consulent; Onwijs bedankt!  

KEI Rijswijk

Samen bouwen aan de toekomst van Rijswijkse kinderen!

Contact

Heb je nog vragen? We helpen je graag! Neem gerust contact op.

Logo KEI Rijswijk

logo KEI Rijswijk