• Computer
  • Schoolreis
  • Fiets
  • Schoolspullen

Bestuur en accountmanager


Het bestuur

Fons van den Broek,
Voorzitter

Fons heeft ruim 40 jaar op het Stanislascollege gewerkt als docent Nederlandse taal, als decaan en de laatste 10 jaar als directeur. Vanuit zijn werk heeft hij ervaren welk verschil de regelingen maken voor een kind.

Pardes Faiz,
Penningmeester

Zelf mag ik terugkijken op een mooie periode in mijn jeugd waarbij ik als kind opgroeide in de mooie stad Rijswijk. Dit gun ik ieder kind toe en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Dankzij mijn ruime financiële achtergrond en brede ervaring zal dit zeker lukken!

Luthmarnick Maria,
Secretaris

Luthmarnick is directeur van Sportief Besteed Groep en gelooft in de kracht van sport, cultuur en educatie. Hij ervaart steeds weer hoe kinderen met een klein beetje hulp, zelfstandig verder groeien.

Hanni van Waasdijk,
Algemeen bestuurslid

Mijn hele werkzame leven ben ik actief betrokken geweest bij mensen die het moeilijk hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ik zet me binnen het sociaal domein in het bijzonder in om isolement tegen te gaan, kwetsbare ouderen een hart onder de riem te steken, jongeren serieus te nemen, mensen met een beperking te ondersteunen en kinderen te helpen daar waar nodig is. Iedereen verdient positieve aandacht en daarom ben ik bestuurslid bij KEI Rijswijk.

De accountmanager

IMG 3090

Fabian Colpa,
Accountmanager

KEI Rijswijk

Samen bouwen aan de toekomst van Rijswijkse kinderen!

Contact

Heb je nog vragen? We helpen je graag! Neem gerust contact op.

Logo KEI Rijswijk

logo KEI Rijswijk