• Schoolreis
  • Schoolspullen
  • Fiets
  • Computer

Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws van KEI Rijswijk, blijf op de hoogte!

NIEUWSBRIEF MAART 2023

7 maart 2023

KEI heeft een nieuwe accountmanager! 

We zijn blij aan te kondigen dat we een nieuwe accountmanager hebben gevonden. Per 1 maart is Fabian Colpa gestart en hij gaat 4 dagen per week aan de slag voor KEI Rijswijk.

Fabian zijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag en je kunt bij hem langskomen op het inloopspreekuur op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op het kantoor van KEI Rijswijk in de bibliotheek.

Fabian kan zich natuurlijk het beste zelf even voorstellen:

FC

Mogelijk heeft u het al gemerkt als u naar Kei gebeld heeft, ik ben de nieuwe accountmanager Fabian! 

Ik kom uit Rijswijk en ben getrouwd met Inge. Samen hebben wij 2 kinderen: Jesper van 12 en Elin van 10.

Voorheen heb ik gewerkt als accountmanager voor diverse bedrijven in verschillende branches en deze ervaring neem ik mee naar KEI.

Als persoon ben ik sociaal, kom ik graag in met mensen in contact en krijg ik graag zaken voor elkaar.

Naast mijn werk voor KEI ben ik vaak te vinden op en rond sportvelden van de voetbal of hockey bij mijn zoon en dochter. Zelf ben ik nog actief als voetbaltrainer en zo nu en dan probeer ik nog wat hard te lopen.

Ik kijk ernaar uit om kennis met u te maken en van KEI een groot succes te maken.

U kunt mij bereiken door te bellen naar het telefoonnummer van KEI (06-44558441), door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs op het inloopspreekuur.

 

Computerregeling

De computerregeling loopt het gehele jaar door. Als uw kind op het Voortgezet Onderwijs zit en aan de overige voorwaarden voldoet dan is het mogelijk om een aanvraag te doen en een laptop te kopen. Hiervoor heeft u wel een offerte nodig van de winkel waar u de laptop wil kopen.

Als uw kind nog op de basisschool zit, niet jonger is dan 8 jaar en aan de overige voorwaarden voldoet dan is het mogelijk om via KEI Rijswijk een laptop te lenen.

Beide aanvragen kunt u indienen via onze website. Lees de volledige voorwaarden hier goed door.

 

Schoolreisregeling

U kunt het gehele jaar door een aanvraag doen via de website voor een (gedeeltelijke) vergoeding van het schoolreisje of schoolkamp van uw kind als uw kind aan de voorwaarden voldoet. We hebben dan wel de brief of factuur van school nodig waarop de betalingsgegevens vermeld staan.

 

Fietsregeling

We krijgen terecht veel vragen binnen over de fietsregeling. Nu Fabian gestart is, gaat hij zijn uiterste best doen om de fietsregeling zo snel mogelijk weer nieuw leven in te blazen. Zodra dit gelukt is, wordt er eerst contact opgenomen met de mensen die nog op de wachtlijst staan. Daarna zullen we via de nieuwsbrief en website laten weten wanneer er weer nieuwe aanvragen kunnen worden gedaan.

 

Participas: Schoolspullenbudget en Sport/winterkledingbudget 2023

De budgetten die op de pasjes stonden voor 2022 zijn sinds 1 maart niet meer te gebruiken. Bewaar de pas(sen) die u nog heeft goed, want rond mei 2023 kunt u met dezelfde pas nieuwe budgetten aanvragen.

Wij zullen u op tijd informeren wanneer de nieuwe aanvraagperiode weer ingaat. Dit doen we via de nieuwsbrief, de website en Facebook. Houd deze goed in de gaten rond mei.

 

Vragen?

Vindt u op de website geen antwoord op uw vraag, neem dan telefonisch of per e-mail contact op met KEI Rijswijk of kom langs tijdens de inloop van KEI Rijswijk.

Iedere dinsdag is er een inloopspreekuur op het kantoor van KEI Rijswijk van 10:00 uur tot 12:00 uur. Ons kantoor zit in de Bibliotheek aan de Vliet.

 

Handig om te weten:
FSP
: Heeft u geldzorgen of geldproblemen? Kijk dan op www.fsprijswijk.nl of kunt u bellen naar 070-3261955
Formulierenhulp: Wenst u ondersteuning van formulierenhulp? mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SWT: Het sociaal wijkteam is bereikbaar via: 070-2054843.

Weggeefwinkel: Kijk voor meer informatie op: www.weggeefwinkelrijswijk.nl

Afwezigheid consulent

Onze consulent is van 15 t/m 23 september afwezig. Op 26 september is zij weer telefonisch bereikbaar en beantwoord zij haar e-mail weer.
 

Het aanvragen van een winterjas is weer mogelijk!

De aanvraag voor een winterjas via onze website is weer mogelijk. Via het aanmeldformulier kunt u een toegangsbewijs aanvragen per kind. Het aanvragen van toegang gaat op geslacht en maat van uw kind. Let hierbij er op dat een kind soms een maatje groter nodig heeft dan de maat die het kind nu heeft omdat het om een winterjas gaat.

Na het verwerken van de aanvraag ontvangt u voor 3 oktober 2022 een toegangscode. Let op, de winkel is geopend van 3 t/m 14 oktober 2022. Per kind ontvangt u 1 toegangscode en het is niet mogelijk om voor één kind meerdere jassen mee te nemen.

Bij het invullen van de aanvraag is het van belang dat u alle gegevens correct invult, zeker uw mail adres. U ontvangt uw toegangscode via de mail!

De Winterjassen winkel bevat veel moois, maar mogelijk vindt u niet iets wat bij uw kind past. Dit aanbod is ter ondersteuning en er is geen mogelijkheid van het verkrijgen van financiële vergoeding voor het kopen van een jas.

KEI Rijswijk

Samen bouwen aan de toekomst van Rijswijkse kinderen!

Contact

Heb je nog vragen? We helpen je graag! Neem gerust contact op.

Logo KEI Rijswijk

logo KEI Rijswijk