• Computer
  • Schoolspullen
  • Schoolreis
  • Fiets

Nieuwsbrief KEI Rijswijk

Participas

De aanvragen voor de Participas stromen binnen. Er zijn al veel passen aangevraagd via de website van KEI.

Let op! Wanneer u na het aanvragen van de Participas niets hoort van KEI dan is uw aanvraag in goede orde ontvangen. Alleen wanneer er na het controleren blijkt dat er gegevens ontbreken of dat de ooievaarspas niet actief is, nemen wij contact met u op.

Als u de Participas vóór 31 mei 2022 heeft aangevraagd kunt u de pas na 21 juni 2022 thuis verwachten. Het verzenden van de pas heeft vertraging opgelopen door een storing bij de HEMA.

Als u de Participas ná 31 mei 2022 heeft aangevraagd dan kunt u de pas begin augustus thuis verwachten.

Fietsregeling

Helaas is er nog weinig verandering wat betreft de fietsregeling. Helaas kunnen we de fietsaanvraag op de website nog niet openzetten. Wanneer het aanvragen van een fiets weer mogelijk is, kunt u dat in de nieuwsbrief lezen. Houd ook onze website en facebookpagina in de gaten.

Afwezigheid consulent

Van 27 juni t/m 7 juli 2022 is de consulent afwezig. Op 12 juli is zij weer aanwezig. Heeft u een dringende vraag, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0638713816.

KEI Wenst iedereen een fijne vakantie!

Wij wensen iedereen een hele fijne, zonnige en relaxte vakantie toe! Veel plezier met het kopen van schoolspullen met Participas, om straks het nieuwe schooljaar te beginnen.

Vragen?

Vindt u op de website geen antwoord op uw vraag. Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met KEI Rijswijk of kom langs tijdens de inloop van KEI Rijswijk.

Iedere dinsdag is er een inloop van KEI Rijswijk van 10:00 - 12:00 uur.

 

Handig om te weten:
FSP: Heeft u geldzorgen of geldproblemen? Dan kunt u bellen naar 070-3261955.
Formulierenhulp: Wenst u ondersteuning van formulierenhulp? mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of bel/sms/app: 06-36435878.
SWT: Het sociaal wijkteam is bereikbaar via: 070-2054843.

Weggeefwinkel: Kijk voor meer informatie op: www.weggeefwinkelrijswijk.nl

KEI Rijswijk: Vragen m.b.t. de kind regelingen en de Participas kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0644558441 of 0638713816. Voor meer informatie gaat u naar onze website www.keirijswijk.nl

KEI Rijswijk

Samen bouwen aan de toekomst van Rijswijkse kinderen!

Contact

Heb je nog vragen? We helpen je graag! Neem gerust contact op.

Logo KEI Rijswijk

logo KEI Rijswijk