• Computer
  • Schoolreis
  • Fiets
  • Schoolspullen

KEI Rijswijk zoekt consulent (14-24 uur) en administratief medewerker (14-18 uur)

Kei Rijswijk helpt lokale minima-gezinnen met kinderen van 0 tot en met 17 jaar, door een bijdrage te leveren aan educatieve, sociale, sport- en cultuuractiviteiten.

Alle kinderen met een ooievaarspas krijgen zo dezelfde kansen, en kunnen terecht voor:

  • de schoolspullenpas
  • de computerregeling
  • de schoolreisregeling
  • de fietsregeling
  • de decemberregeling

Met deze regelingen maken kinderen aanspraak op materiële ondersteuning van en bij belangrijke (school)activiteiten.

Per direct zijn wij op zoek naar een consulent die alles over deze regelingen weet en ouders kan helpen bij het doen van een aanvraag. Is HBO geschoold, kan financieel uit de voeten, goede beheersing van Excel, is in staat een Jaarverslag te  schrijven en kan haar/zijn woordje doen. Goede contactuele eigenschappen en affiniteit met de doelgroep is zeer belangrijk. Wil graag netwerken en is goed in het werven van subsidies en derde geld stromen om nieuw op te zetten projecten. Inschaling: cao-sociaalwerk schaal 8

Per januari 2022 zijn wij op zoek naar een administratief medewerker die ondersteunend is aan de consulent. Zoals bij het maken van het Jaarverslag en sturen van correspondentie naar de doelgroep. Is MBO geschoold, kan overweg met de website, goede beheersing van Excel, doet de verslaglegging en houdt het archief bij. Verricht daarnaast de nodige hand-en spandiensten. Goede contactuele eigenschappen en affiniteit met de doelgroep is zeer belangrijk.

Inschaling: cao-sociaalwerk schaal 4

Kei Rijswijk krijgt subsidie van de Gemeente Rijswijk en werkt graag samen met: Centrum voor Jeugd en Gezin, Welzijn Rijswijk, Trias, Voedselbank, Weggeefwinkel, Bibliotheek aan de Vliet en alle Rijswijkse basis-en VO scholen.

Is dit helemaal jouw baan, regeer dan zo snel mogelijk door te mailen naar: Fons van den Broek, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

En kijk ook op http://www.keirijswijk.nl en facebook.com/KEIRijswijk  

KEI Rijswijk

Samen bouwen aan de toekomst van Rijswijkse kinderen!

Contact

Heb je nog vragen? We helpen je graag! Neem gerust contact op.

Logo KEI Rijswijk

logo KEI Rijswijk