• Schoolspullen
  • Fiets
  • Schoolreis
  • Computer

KEI Nieuwsbrief augustus

Schoolspullenpas!

Heeft u de schoolspullenpas nog niet aangevraagd? Dan kunt u de Schoolspullenpas aanvragen via de website van KEI Rijswijk: www.keirijswijk.nl/regelingen/schoolspullenpas.

De Schoolspullenpas ziet er dit jaar wat anders uit maar het gebruik is hetzelfde. Als u voor 7 oktober 2021 GEEN aanvraag instuurt, dan ontvangt u GEEN Schoolspullenpas. Heeft u de schoolspullenpas al aangevraagd? Dan hoeft u geen nieuwe aanvraag in te dienen.

Heeft u inmiddels de pas thuis gestuurd gekregen en heeft u vragen over het activeren of het gebruik van de pas? Neem dan contact op met onze consulent via de onderstaande contactgegevens.

Inloop KEI Rijswijk

Het kantoor van KEI is geopend maar alleen op afspraak! Wenst u een afspraak te maken met de consulent? Stuur dan een mail of bel voor het maken van een afspraak.

Verjaardagsbox

Heeft u een actieve ooievaarspas en kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar? Dan heeft u een brief ontvangen van de gemeente over het aanvragen van de verjaardagsbox. Als u deze box wenst aan te vragen zorg er dan voor dat alle gegevens goed vermeld staan en stuur de brief terug naar de gemeente. Heeft u vragen over de box of heeft u de brief niet ontvangen? Bel dan de gemeente Rijswijk op telefoonnummer 14-070, optie 4.

Bent u geldfit?
Geldzorgen kunnen ontstaan door allerlei gebeurtenissen in ons leven. Het kan dus ook iedereen overkomen. Bent u benieuwd hoe geldfit u bent? Doe de check op: www.fsprijswijk.nl/geldfit  

Zomeractiviteiten:
Ondanks het wisselvallige weer zijn er door diverse partijen zomeractiviteiten georganiseerd!
Don Bosco - www.donboscorijswijk.nl/nl/activiteiten/
De Ontdekkers www.ontdekkersrijswijk.nl 
Welzijn Rijswijk - www.welzijn-rijswijk.nl/summertime2021
Wenst u nog meer tips? Kijk op www.hulpwijzerrijswijk.nl/kinderen-en-vrije-tijd

Vakantie consulent
Onze consulent is op vakantie van 9 t/m 20 augustus. Het kantoor van KEI Rijswijk is dan ook gesloten.

Handig om te weten:
FSP: Heeft u geldzorgen of geldproblemen. Dan kunt  een afspraak  maken met het FSP? U kunt bellen naar 070-3261955.
Formulierenhulp: Wenst u ondersteuning van de formulierenhulp? Dan kunt u een afspraak maken door een mail te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of door te bellen/Whatsappen naar: 06-36435878. Als u belt spreek dan een voicemail in! Op de donderdag kan u terug worden gebeld.

Let op: De  Formulierenhulp werkt op afspraak, zij doen dus geen spoedaanvragen. Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste gegevens.
SWT: Het sociaal wijkteam is bereikbaar via: 070-2054843.

KEI Rijswijk

Samen bouwen aan de toekomst van Rijswijkse kinderen!

Contact

Heb je nog vragen? We helpen je graag! Neem gerust contact op.

Logo KEI Rijswijk

logo KEI Rijswijk