KEI Rijswijk deelt uit!

Ondanks het zonnige weer komt de december maand er al snel aan, met daarbij de nodige festiviteiten. Hoewel het een gezellige maand kan zijn is het geen goedkope maand. Een kleine financiële ondersteuning kan hierbij goed van pas komen. KEI Rijswijk komt hier graag in tegemoet voor kinderen met een ooievaarspas, door het beschikbaar stellen van kortingscodes via Bol.com. Aangezien er meer kinderen zijn met een ooievaarspas dan kortingscodes zal er een blinde loting plaats vinden, op deze manier heeft iedereen even veel kans! 

Via dit aanmeldformulier kunt u deelnemen aan de loting voor kortingsbonnen. Voor deelname aan de loting is een geldige ooievaarspas een vereiste net zoals een actief email adres. 
U kunt zich inschrijven voor de loting t/m 15 november. Op 20 en 21 november zal u een mail ontvangen met daarin felicitaties of een bericht dat u helaas geen code heeft ontvangen. Heeft u geen mail ontvangen na 21 november? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij consulent Emma Kager.

Let op: De codes zijn in te wisselen t/m 31 december. “KEI Rijswijk deelt uit!” word mede mogelijk gemaakt voor de Pepernoten actie van Stichting Kinderhulp.


Het is niet meer mogelijk een aanvraag in te dienen voor KEI Rijswijk deelt uit!

KEI Rijswijk

Samen bouwen aan de toekomst van Rijswijkse kinderen!

Contact

Heb je nog vragen? We helpen je graag! Neem gerust contact op.

Logo KEI Rijswijk

logo KEI Rijswijk