• Schoolspullen

Waarschuwing

Het formulier #5 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Participas Aanvragen

1 februari 2023: U kunt geen aanvraag meer doen voor het sport- en winterkledingbudget voor schooljaar 22/23.

Wij zullen u via de website en nieuwsbrief informeren over wanneer de aanvraagperiode voor het schoolspullenbudget en sport- en winterkledingbudget voor schooljaar 2023/2024 opengaat.

Als u al een Participas heeft, bewaar deze dan goed. Wanneer u later dit jaar nieuw budget aanvraagt en dit wordt toegekend dan maken wij dit beschikbaar op uw bestaande pas.

Op deze pagina doe je een aanvraag voor de Participas. Doorloop onderstaande stappen en jouw aanvraag is snel, eenvoudig en compleet ingediend.

Wij behandelen alleen aanvragen die binnenkomen via de website. Als uit onze gegevens blijkt dat er eerder al een aanvraag voor het sport/winterkledingbudget is toegekend, zult u per email een afwijzing krijgen. 

Lees voor het indienen van een aanvraag de voorwaarden goed door.

Vraag gerust hulp van uw kinderen of uw omgeving voor het aanvragen van de pas. Het is ook mogelijk om via Wijkcentrum Stervoorde (Dr. H.J. van Mooklaan 1, 2286 BA Rijswijk) hulp te krijgen met het invullen van het formulier op de website en het aanvragen van de Participas. Zij zijn te bereiken op 070-7579200. Heb je vragen, neem dan contact op met KEI Rijswijk.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE PARTICIPATIEPAS

Wat mag ik wel/niet kopen

Wat zijn de deelnemende winkels

 

 

Saldo checken herlaadbare ParticiPas 

Heb je een Herlaadbare Participas?
Controleer hieronder de actieve budgetten en saldo op jouw Participas.

Open je de saldochecker op je telefoon? Houdt het scherm van je telefoon dan horizontaal anders werkt de link niet. Vul het pasnummer en de bijbehorende pincode in.  

Ga naar Saldochecker

 

KEI Rijswijk

Samen bouwen aan de toekomst van Rijswijkse kinderen!

Contact

Heb je nog vragen? We helpen je graag! Neem gerust contact op.

Logo KEI Rijswijk

logo KEI Rijswijk